7 passos que t'ajudaran combatre els granets

per Adolescents.cat, el 26 de novembre de 2021 a les 11:34
No ens enganyem, els granets i l'acné són una des les pitjors coses que es passen durant l'adolescència, però tranquil/a que tot passa i hi ha petites coses que pots fer en el teu dia a dia per cuidar-te la pell i que en tinguis menys.

Aquests 7 passos de bellesa t'ajudaran molt a tenir una pell més sana i sense tants granets. És important que ho segueixis tot, però si vols un producte natural que t'ajudi, et recomanem molt el sèrum que trobaràs més avall i també l'oli d'arbre de te (que no surt a la llista, però va molt bé per assecar els granets si no n'abuses). 

 
 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: