TEST Quin tipus d'amics atraus segons la teva personalitat?

per Adolescents.cat, el 30 de novembre de 2021 a les 06:00
 
Si ho penses, t'adonaràs que les persones a qui tens més confiança tenen característiques i personalitats semblants. Això és perquè el teu caràcter sol atraure a tipus de persones concretes, de la mateixa manera que tu n'atraus d'altres.

Les amistats són una part molt important de la nostra vida, i tot i que és complicat trobar persones 100% compatibles amb nosaltres, aquells que ens estimin estaran al nostre costat en els moments bons i els dolents. Vol saber quin tipus d'amics atraus més a la teva vida? Fes aquest test!
 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: