Luis Cepeda i aquesta influencer estan junts?

per Redacció, el 29 de novembre de 2021 a les 09:24
Des que ho van deixar amb Aitana ja fa més de tres anys, que s’ha relacionat Luis Cepeda amb diverses famoses. L’últim nom que ha aixecat rumors és el d’Andrea Dalmau, una influencer catalana de 19 anys que compta amb més de 214.000 seguidors a Instagram. 

Tot va començar fa unes setmanes quan, diversos seguidors del cantant, van començar a recopilar imatges que el vinculaven amb la creadora de continguts. Stories en discoteques on apareixien junts, fotos fetes en diferents dies on duien la mateixa dessuadora… La prova definitiva, però, no va arribar fins la setmana passada, durant l’entrega dels Premios Dial. 

 

Segons diverses fonts, la influencer va acompanyar Luis Cepeda a la gala i va ser presentada com la seva “parella”. A més a més, tots dos van dormir en el mateix hotel i hi ha diverses imatges on se’ls pot veure junts. De moment, però, encara no hi ha una confirmació oficial, per tant, caldrà esperar.


 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: