El 2022 totes aquestes activitats et poden sortir més barates

per Redacció, el 29 de novembre de 2021 a les 09:32
El 2021 és a punt d'acabar-se i segur que ja estàs pensant i organitzant plans per l'any que ve. És per això que et volem parlar del Pack Jove 2022, on hi trobaràs més de 160 vals exclusius i amb el qual podràs gaudir de més de 8.000 descomptes! 

Hi ha promocions per activitats de tota mena, des de visitar exposicions, fins a anar a parcs d'atraccions, passant per descomptes en restaurants i cinemes. A més a més, també el pots utilitzar per renovar les teves ulleres o comprar-te una bicicleta. I és que amb el Carnet Jove també tens promocions en òptiques, botigues d’esport… 

I com pots aconseguir tots aquests avantatges? Si encara no tens el Carnet Jove o el tens caducat, tens dues opcions: 

1. Digital: pots demanar el teu carnet a través del formulari en línia de la web de Carnet Jove, sempre que compleixis els següents requisits: 

 Tenir entre 18 i 30 anys, ambdós inclosos. 

 Residir a Catalunya. 

 Omplir el formulari amb les teves dades. 

 Efectuar el pagament de 8,65€ corresponent a la quota anual del Carnet (2022), per confirmar la teva sol·licitud. • Passats 7-9 dies des de la teva petició, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital. Descarregat l'APP "Carnet Jove Cat" i fes el registre com a nou titular o identifica't. Un cop fet, ja podràs utilitzar el teu Carnet Jove digital. 

2. Presencialment: pots anar presencialment a una oficina de “CaixaBank”, sempre que estigui ubicada a Catalunya.

 En el moment de sol·licitar el carnet, et caldrà presentar un document d'identitat i abonar la quota anual de 8’65€. 

 Passats 7-9 dies des de la teva petició, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital. 

 

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: