Aquestes son les lesions més freqüents practicant sexe

per Adolescents.cat, el 5 de desembre de 2021 a les 08:00
Com ja saps durant les relacions sexuals hi ha vàries coses a tenir en compte per protegir la nostra salut. Sempre parlem de les malalties de transmissió sexual i la importància d’utilitzar preservatiu per a prevenir-les. Ara bé, en les relacions sexuals també es poden donar lesions físiques. La Vanguardia en va fer un article on s'expliquen totes i nosaltres te'n fem el resum!

Les lesions físiques més freqüents durant el sexe són els morats i cops contra mobles o caigudes del llit o altres superfícies. Aquest tipus de lesions representen el 50% de tots els accidents que hi ha en el sexe. 


Alhora també hi pot haver rascades i cremades per la fricció de la pell nua contra teixits com alfombres i roba. Altres lesions menys freqüents són les estirades musculars, rampes i fins i tot dislocacions.

En les noies s’acumulen més lesions a les lumbars, la cintura, les cames i la zona vaginal. Alhora el múscul piramidal (entre el sacre i el cap del fèmur) acostuma a ser el més castigat. Aquesta lesió es pot donar quan tenim les cames obertes durant massa temps.


Els homes tenen més lesions als genitals, sobretot en postures en les que l’altra persona es col·loca a sobre i porta el control dels moviments. Cal destacar, també, que moltes lesions sexuals en homes es produeixen també durant la masturbació per culpa de fer massa força sobre el penis.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: