Què diuen els teus peus de tu?

per Adolescents.cat, el 21 de desembre de 2021 a les 06:00
La personalitat d'una persona és el resultat d'una combinació de factors neurològics, hormonals i experiencials, que interactuen els uns amb els altres per a conformar una manera única de percebre, digerir i respondre a la realitat.

És per això, que qualsevol teoria psicològica que tracti de definir la personalitat de manera senzilla, està condemnada al fracàs. Tot i això, alguns investigadors han afirmat trobar relacions entre detalls anatòmics i la personalitat. Això no significa que representin una relació de causa i conseqüència, sinó una correlació fràgil i poc científica. Un d'aquests detalls és la forma dels dits del peu, una teoria que és més una curiositat que un fet.


Segons certs estudis, podem trobar cinc alternatives.
 


1. L'opció 1, en la qual els dits apareixen alineats en perfecta jerarquia descendent, podrien implicar una gran creativitat i intel·ligència, però també una enorme inseguretat que impedeix que aquestes habilitats s'expressin i es desenvolupin.

2. L'opció 2, amb els dits bastant anivellats, indicarien que ets una persona amb molta energia, encara que molt sovint estigui enfocada en tasques que potser no són del tot productives. Aquestes persones consideren l'explosivitat i la tossuderia com a formes de vida.

3. L'opció 3, que mostra uns peus amb els dits en jerarquia descendent, però amb un segon dit clarament més llarg que la resta, implica un lideratge natural. Ara bé, les persones amb aquesta anatomia també solen ser molt perfeccionistes i poden arribar a bloquejar-se en no aconseguir el resultat que volien.

4. L'opció 4, amb un dit gros dominant i els quatre dits restants al mateix nivell, es relaciona amb una profunda empatia cap als altres. No obstant això, aquesta mateixa empatia et condueix a posar les necessitats dels altres per davant de les teves. I això mai acaba bé.

5. L'opció 5 correspon a les persones amb una passió innocent i pura, totalment allunyada de l'ambició més egoista. Aquesta innocència, però, provoca que algunes persones sense escrúpols i egoistes s'aprofitin de tu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: