8 coses que potser no sabies sobre Alexia Putellas, la millor futbolista del món

per Redacció, el 30 de novembre de 2021 a les 08:24
A Alexia Putellas, jugadora del Barça, ha coronat una temporada impecable -amb triplet inclòs- amb la Pilota d'Or que l'acredita com a la millor futbolista del món aquest 2021. La migcampista de 27 anys, que ja partia com a favorita, ha superat Sam Kerr, Lieke Martens, Vivianne Miedema i Jennifer Hermoso en les votacions i s'ha convertit així en la primera catalana de la història en obtenir el guardó. Et deixem amb algunes dades que potser no sabies sobre aquesta jugadora.


 


Versió sense playbuzz
La capitana internacional del FC Barcelona s’ha convertit en la primera catalana a guanyar la Pilota d’Or, un dels premis més prestigiosos del món del futbol.

Ha marcat més de 150 gols amb el seu club i és una de les jugadores amb més títols: 5 lligues, 5 Copes de la Reina, una Supercopa d’Espanya i una Champions. 

Li encantava jugar a futbol des que era petita. Als 7 anys va començar a competir amb el Sabadell i des de llavors no ha deixat el món de l’esport. El 2010 va fitxar per l’Espanyol, després pel Llevant i el 2012 es va incorporar al FC Barcelona. E

En diverses entrevistes ha assegurat que quan tenia 3 anys ja jugava a futbol a la plaça de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, el seu municipi, i li encantava dirigir l’equip.

A banda del futbol, hi ha altres esports que l'apassionen com el surf i el patinatge.

A més, dedica part del seu temps lliure a treure’s la carrera d’Administració i Direcció d’Empreses, que fa de manera online. 

El seu llibre preferit és ‘El monje que vendió su Ferrari’ de Robin S. Sharma i les artistes que no falten a la seva llista de reproducció són Rihanna i Beyoncé. 

Pel que fa al món de l’esport, els seus referents són Louisa Necib, Alex Morgan, Xavi Hernández i Andrés Iniesta.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: