Què és la teoria de l'aferrament i com explica el nostre caràcter?

per Adolescents.cat, el 17 d'abril de 2022 a les 06:00
La teoria de l'aferrament explica com anem formant vincles emocionals al llarg de la nostra vida i aprenem a relacionar-nos amb altres persones a través de la nostra educació, vivències, família, etc. L'aferrament es desenvolupa des que naixem gràcies a la influència dels nostres pares, amics, parella i fins i tot fills, sempre va evolucionant. 

El principi més important d'aquesta teoria declara que un nounat necessita desenvolupar una relació amb almenys un cuidador principal perquè la seva evolució social i emocional es produeixi amb normalitat. Aquesta teoria no sols explica la manera com ens relacionem, sinó que pot arribar a influir en la salut mental d'una persona.

Quins tipus d'aferrament hi ha?
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: