Netflix estrenarà una nova sèrie sobre «La Casa de Papel»

per Victor Rodrigo, el 1 de desembre de 2021 a les 09:33
La Casa de Papel dirà adeu aquest mes de desembre amb l'estrena de la segona part de la cinquena temporada. Després de quatre anys i un èxit d'audiència brutal, Netflix ha decidit posar punt i final a la trama original de la sèrie... però no als personatges creats per Álex Pina. El gegant de les plataformes ha anunciat que La Casa de Papel seguirà viva amb una nova sèrie que se situarà anys abans de la història que finalitza aquest 2021 i se centrarà en un dels icònics personatges: Berlín.
  El mateix Pedro Alonso, actor que va interpretar el personatge principal durant les primeres temporades de la sèrie, ho va confirmar ahir a la nit a la premiere de l'última temporada de La Casa de Papel. Ell mateix havia assegurat que "des de la mort del seu personatge semblava que vivia en una sèrie paral·lela". No hi ha cap data d'estrena concreta, però la previsió de Netflix és que arribi el 2023.



Els creadors de la sèrie, però, han volgut deixar clar que no hi ha cap possibilitat que La Casa de Papel estreni una sisena temporada ni que s'estiri la trama d'alguna manera rocambolesca. Des de Netflix, però, han decidit que poden ampliar aquest univers a través d'històries paral·leles o alternatives, com el cas de conèixer l'origen de Berlín.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: