La polèmica iniciativa que volen implantar als patis de les escoles

per Redacció, el 1 de desembre de 2021 a les 10:56
Ahir us explicàvem que Alexia Putellas havia fet història en convertir-se en la primera catalana a guanyar la Pilota d’Or. Durant la gala dels premis, la futbolista va tenir agraïments no només pel seu equip actual, sinó també pels companys i companyes amb qui jugava als seus inicis, tant a la plaça de l’ajuntament del seu municipi, Mollet del Vallès, com a la seva escola. 

Doncs bé, poques hores després, el programa de TV3 Planta baixa donava a conèixer una polèmica iniciativa sobre els patis dels col·legis. "Els patis de les escoles estan a punt de canviar: ja no serà obligatori que hi hagi una pista de futbol. L’objectiu és que els patis deixin de ser masclistes”, explicaven els periodistes del programa. 

 
La iniciativa la recull una nova guia de la Generalitat, en la qual s’indica que les pistes cimentades dels patis, on normalment s’hi juga a futbol, ja no seran obligatòries. El motiu? "Evitar que hi hagi col·lectius que quedin discriminats. Ara només serà obligatori que es reservi aquest espai i que cada escola en determini el seu ús o què hi vol posar". 


 

Com era d’esperar, la notícia ha generat debat a Twitter. I és que alguns usuaris no veuen sentit a aquesta nova iniciativa, ja que, a les pistes de futbol no només hi juguen nois, sinó també noies, per tant pensen que serà una mesura discriminatòria per a tothom. Vosaltres què en penseu?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: