Spotify revela els artistes i les cançons més escoltats del 2021

per Redacció, el 2 de desembre de 2021 a les 06:00
Com cada any, l'1 de desembre és sinònim de l'Spotify Wrapped, el rànquing que recull les cançons i els artistes més escoltats de l'any, tant a nivell mundial com per cada país del món. En el primer, l'artista porto-riqueny Bad Bunny s'ha coronat com el cantant més escoltat de tot el món. En el cas espanyol, Aitana ha estat l'artista femenina més escoltada.

Així, al top-5 d'artistes més escoltats del món, a més de Bad Bunny, hi ha Taylor Swift, BTS, Drake i Justin Bieber. Pel que fa a les cançons, les més escoltades són drivers license, d'Olivia Rodrigo, MONTERO (Call me by your name), de Lil Nas X; Stay, de Kid LAROI i Justin Bieber; good 4 u, d'Olivia Rodrigo; i Levitating, de Dua Lipa.
 
En el cas de l'Estat espanyol, els artistes masculins més escoltats han estat Rauw Alejandro, Bad Bunny, Myke Towers, J Balvin i Anuel AA. Pel que fa a les dones cantants, a més d'Aitana hi ha Karol G, María Becerra, Dua Lipa i Nicki Nicole.

Per últim, les cançons més escoltades a l'Estat Todo de ti, de Rauw Alejandro; Pareja del año, de Sebastian Yatra i Myke Towers; Yonaguni, de Bad Bunny; Fiel, de Los Legendarios, Wisin i Jhay Cortez; i La historia, de El Taiger i DJ Conds.

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: