Així és la polèmica app que ha impulsat una exconcursant de La Isla de las Tentaciones

per Redacció, el 2 de desembre de 2021 a les 10:02
Polèmcia amb Vipeapp, la plataforma que Susana Molina (Gran Hermano, La Isla de las Tentaciones…) i la seva parella, Guillermo Valle, han impulsat. 

L'app es va vendre com una eina perquè “tothom pogués gaudir de noves experiències”, però la realitat és que només va dirigida a un sector de la població: els influnecers. Aquesta nova aplicació, que de moment només pots utilitzar si tens iPhone, posa en contacte creadors de continguts i empreses. 


És a dir, fent servir aquesta plataforma, un influencer es pot posar en contacte amb un restaurant, un centre d’estètica, etc. i acordar una promoció. Per exemple, dinar a un bar en concret, a canvi de X diners i de publicar 3 stories etiquetant l’empresa. 

Així doncs, l’app no és per tothom. De fet, només es poden registrar les persones que tenen un determinat nombre de seguidors a les xarxes socials, tal com expliquen a El Confidencial

 

Això no ha agradat gens a algunes persones, que ja han començat a escriure crítiques negatives sobre Vieapp. "Pretenen vendre que el beneficiat ets tu, persona pobra i sense engagement i que podràs veure a Instagram meravellosos plans amb descompte mentre l’influencer s’omple les butxaques gràcies a tu. Tingueu un mínim d’ètica, no tot s’hi val”, es pot llegir en un comentari.

Malgrat que Susana Molina ha intentat calmar les crítiques, la polèmica continua i sembla que n’hi ha per dies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: