Les millors sèries curtes per veure durant el pont

per Victor Rodrigo, el 7 de desembre de 2021 a les 14:46
No sabeu que mirar aquest pont? Us proposem un llistat de sèries curtes o minisèries per poder començar i finalitzar gairebé el mateix dia. De totes les temàtiques, gèneres i condicions. Vet aquí la tria dels 15 títols:


Cardo - Atresmedia Player (6 episodis)


La nova creació dels Javis (Javier Ambrossi i Javier Calvo) en col·laboració amb Ana Rujas i Claudia Costafreda és una de les propostes més refrescants del panorama televisiu del 2021. Interpel·la de manera directa aquella generació de joves nascuda durant la dècada dels anys 90, que ha evolucionat amb l'exposició a les xarxes socials, un masclisme en auge i una precarització absoluta. La sèrie se centra en una jove que, considera una presentadora model preciosa, decideix abandonar el món de la televisió per intentar gestionar els seus problemes i la inestabilitat emocional. Ana Rujas, Yolanda Ramos i Clara Sans són les principals protagonistes d'un nou repartiment encertadíssim per part dels Javis.


El último gran robo - Filmin (4 episodis)


Producció britànica d'un dels successos més importants del Regne Unit de l'última dècada: el robatori al dipòsit de seguretat de Hatton Garden, situat a Londres, el 2015. Els lladres es van endur joies per un valor superior als 14 milions de lliures, escapant-se durant més d'un any de la policia. Aquesta minisèrie explica, fil per randa, tota la preparació de l'atracament que va ser duta a terme per... avis. El carismàtic i polifacètic Timothy Spall lidera un grup d'actors de renom britànics en aquesta interessant proposta de la crònica negra anglesa.

Patria - HBO (8 episodis)


El pont és un gran moment per abordar una de les millors minisèries de la història de la televisió espanyola, un any després del seu monumental èxit. La història sorgida de la novel·la signada per Fernando Aramburu trasllada l'espectador a les profunditats del País Basc, en un moment d'auge del conflicte armat que es vivia al territori. L'explica a través de dues famílies que, de manera creuada, van patint les conseqüències directes i indirectes d'un enfrontament civil barrejat d'ideals polítics, decisions transcendentals i moments humants que donen una nova perspectiva a un moment històric.

El espía - Netflix (6 episodis)


Un dels millors papers dramàtics del còmic Sacha Baron Cohen. Aquesta ficció està basada en la vida de l'espia israeliana Eli Cohen, un dels més coneguts membres del Mossad, que va participar en diverses missions durant la dècada dels anys 60. Explica com es va convertir en agent secret del Mossad per espiar Síria sota el nom fictici de Kamel Amin Thaabet. Una llarguíssima missió que, al llarg dels anys, el va portar a qüestionar-se si la seva lleialtat a la pàtria era més important que viure una segona vida en perill constant i lluny de la família.


The Loudest Voice - Movistar+ (7 episodis)


Ficció basada en un dels personatges més tèrbols de la història dels mitjans de comunicació dels Estats Units: Roger Ailes. El fundador i expropietari de la Fox News és un dels grans culpables de la radicalització política del Partit Republicà als EUA. Interpretat per un Russell Crowe totalment mimetitzat, la sèrie presenta el monstre, la icona, el magnat i l'home mediocre que representava la figura d'Ailes. 

John Adams - HBO (8 episodis)


De les primeres presidències dels Estats Units se sol posar èmfasi en George Washington, el líder de la revolució, la independència i la consolidació dels fonaments de l'estat modern que avui coneixem. John Adams, però, va ser un altre dels veritables líders i el continuador de Washington. El seu primer vicepresident i el segon president de la història. L'explicació històrica de com aquells britànics (d'origen nacional només) van acabar girant l'esquena a l'imperi per crear una democràcia.

La infamia - Filmin (3 episodis)


Una història crua, realista i necessària. Basada en la història real de tres noies joves que van ser víctimes d'abusos sexuals i prostituïdes per homes pakistanesos britànics a Rochdale, la minisèrie aborda una problemàtica cruel i silenciada en la majoria dels mitjans de comunicació. La sèrie exposa el fracàs de les autoritats per fer alguna cosa al respecte i la confrontació amb els prejudicis racials.


Patrick Melrose - Movistar (5 episodis)


Benedict Cumberbatch és el protagonista d'aquesta sèrie, poc coneguda a Catalunya encara que el seu actor principal sigui tant conegut. L'obra britànica explica la història dramàtica d'un aristòcrata anglès que lluita per vèncer els seus dimonis interns i superar els problemes d'alcoholisme que li provenen d'una infància complicada amb un pare terriblement estricte (Hugo Weaving) i una mare (Jennifer Jason Leigh) que, com ell, bevia massa. La trama segueix Cumberbatch al llarg de les dècades de la seva vida, endinsant l'espectador en un descens als inferns de la vida del protagonista.

Generation Kill - HBO (7 episodis)


La millor sèrie sobre la guerra de l'Iraq i les conseqüències posteriors a l'Afganistan que s'ha fet mai. Basada en les cròniques i la novel·la escrita pel corresponsal de guerra Evan Wright, de la revista Rolling Stone, la sèrie segueix un grup de soldats que van participar des de l'inici de la invasió del país del Pròxim Orient. És un retrat salvatge, sense pal·liatius, que trenca amb el romanticisme continu que es fa des de la ficció dels conflictes bèl·lics, i mostra un grapat de soldats completament desinhibits, amb personalitats molt marcades -a vegades terrorífiques- en una guerra crua i inhumana.


Godless - Netflix (7 episodis)


Una de les millors minisèries que amaga la plataforma Netflix. Un repartiment espectacular en una història que barreja el clàssic western, una original història en un gènere mastegat i fortes pinzellades feministes en ple segle XIX. Jack O'Connell, Michelle Dockery, Jeff Daniels i Sam Waterston són els caps de cartell d'aquesta dramàtica (i bella) sèrie que delectarà la vista dels espectadors.


Altres notícies de sèries i cinema que et poden interessar




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: