Netflix eliminarà quatre sèries de gran èxit el 31 de desembre

per Victor Rodrigo, el 18 de desembre de 2021 a les 06:00
Netflix, plataforma líder del mercat audiovisual, acumula una llarga llista de sèries en el seu catàleg que fan les delícies dels seus subscriptors. Des dels èxits indiscutibles de produccions com El juego del calamar a Élite, passant per l'última temporada de La casa de papel o novetats com Rumbo al infierno, Cowboy Bebop o Tiger King 2. En aquest escenari d'estrenes, a vegades passen desapercebudes totes aquelles que cauen del catàleg i acaben desapareixent de la plataforma, provocant que milers d'usuaris es quedin amb un pam de nas quan volen veure-la o la cerquen al servei. Ara, quatre grans sèries estimades pels usuaris desapareixeran de Netflix a partir del 31 de desembre: Modern Family, Sons of Anarchy, Prison Break i Como conocí a vuestra madre.

La primera és, probablement, una de les millors sitcoms de l'última dècada. Va dir adeu l'any passat amb 11 temporades a la seva esquena i 250 episodis. Per què desapareix de Netflix? Pels drets d'imatge. Modern Family és una producció de la 20th Century Fox que és propietat de Disney. Per tant, la sèrie no desapareix de les plataformes, sinó que ara només es podrà veure a Disney+ (o a Atresmedia Player, encara que no totes les temporades).


Una altra sitcom molt estimada pels fanàtics -amb milions de seguidors que encara la veuen avui dia- desapareixerà de Netflix: Como conocí a vuestra madre. Les aventures del Ted, la Robin, el Marshall, la Lilly i el Barney només es podran veure a la plataforma Disney+ a partir del 31 de desembre. Pel que fa a Sons of Anarchy i Prison Break passarà exactament el mateix.

La sèrie de motards, que també es pot veure a Amazon Prime Video, passarà a estar en mans de Disney en exclusivitat a partir de Cap d'Any. Prison Break, que també va ser creada per la 20th, només estarà disponible a la plataforma de Walt Disney. Aquest traspàs de sèries és un problema evident per a molts usuaris que només tenen contractada una plataforma com Netflix, però és una mostra clara del funcionament del sector audiovisual en línia i la seva capacitat per atraure públic a través de títols disponibles.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: