El prota del Juego del Calamar dona pistes de la segona temporada

per Redacció, el 14 de desembre de 2021 a les 06:00


L'èxit de la sèrie "El Juego del Calamar" és absolutament innegable i, de fet, ja deus saber que s'ha convertit en el show més vist de la història de Netflix. La plataforma de streaming encara no ha confirmat la segona temporada, tot i que el director de la franquícia ha dit públicament que ja està treballant en els següents episodis. Sembla que el retorn de Gi-hun, l'únic personatge que queda viu de la sèrie, sembla més que evident. 


via GIPHY


I és que l'actor que representa aquest personatge, Lee Jung-jae, ens ha fet alguns spoilers de cap on podria anar la segona temporada. Recordem que, en l'últim episodi de la primera, podem veure com el prota es dirigeix a l'aeroport per anar a veure la seva filla a l'altra punta del món però, en veure un captador de Squid Game, decideix girar cua... Però encara no sabem per què. 

El què ha dit Jung-jae a Esquire en una entrevista és que, tot i que en els últims episodis de la primera temporada el seu personatge es torna molt seriós per tot el que involucra el joc on participa, en els pròxims capítols segurament torni la seva faceta més divertida i despistada. Tornarem a veure el Gi-hun del principi?

via GIPHY

Pel que fa a la resta de trames, hi ha teories de tot tipus: no sembla viable que cap dels antics participants del joc estiguin vius, però i el policia? No hi ha res que demostri que és mort. Què passarà amb els participants rics del Juego del Calamar? Haurem d'esperar que Netflix confirmi la segona temporada per a comprovar-ho.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: