Logotip de Adolescents.cat

Aquest serà el color tendència del 2022: idees de looks

per Adolescents.cat, el 19 de desembre de 2021 a les 08:28
Com ja és tradició a final d’any la marca Pantone anuncia el color estrella per al proper any, que s’assegura ser tendència en qualsevol àmbit (moda, interiorisme, disseny gràfic…). Per aquest proper 2022 Pantone Color Institute ha anuncia que el color Pantone 17-3938 Very Peri serà el protagonista!

Very Peri, así es el color de 2022 según Pantone que pretende invadirlo todo

És un morat més aviat fred que s’assembla al color natural de la lavanda i pretén il·lustrar la fusió de la vida moderna amb el món digital. Com diuen des de PANTONE, el color Very Peri “mostra una actitud alegre i animada, així com una presència dinàmica que estimula la valentia de crear i una expressió imaginativa”.




Aquí et deixem, també, alguns looks amb el color de l’any 2022!



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: