WhatsApp incorpora una novetat important en els àudios

per Redacció, el 16 de desembre de 2021 a les 06:00
Fa poc us explicàvem que la pròxima versió inclouria la funció d'escoltar un àudio abans d'enviar-lo. Doncs bé, aquesta opció ja és una realitat. La plataforma ha anunciat que aquesta nova eina està disponible per a tots els dispositius.

El funcionament és senzill: simplement cal lliscar amb el dit cap amunt per a bloquejar el micròfon a l’hora d’iniciar l'enregistrament —si no es fa es gravarà una nota de veu sense possibilitat de preescolta-. 


Una vegada s'hagi finalitzat el missatge de veu, en clicar el botó “stop”, apareix una icona de “play” que permet escoltar la nota d’àudio abans d'enviar-la. 
 

Precisament pel que fa als àudios, WhatsApp ha incorporat l'opció de desactivar el doble check blau que indicava que un usuari havia escoltat una nota de veu. Qui ja havia seleccionat aquesta funció en la configuració per als missatges escrits, ara també la tindrà per defecte en les notes de veu.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: