Logotip de Adolescents.cat

TEST Seràs capaç de treure un 10 en aquest test sobre reciclatge?

per Redacció, el 20 de desembre de 2021 a les 06:00
Quina quantitat de residus diríeu que generem cada setmana? 
 

A Europa, la producció de residus municipals gairebé s’ha duplicat en 30 anys i actualment s’ha assolit una mitjana de 522 kg per habitant i any, és a dir, 10 kg per setmana! El consum de productes (incloent-ne la fabricació, el transport i la distribució) representa prop d’un 50% de les emissions que contribueixen al canvi climàtic.

Per això és molt important consumir amb consciència, intentar allargar al màxim la vida dels productes i, quan s’hagin de llençar, fer-ho al lloc correcte. I és que quan reciclem, estem ajudant a reduir el nostre impacte ecològic. Per exemple 150 kg de paper i cartó reciclat equivalen a evitar les emissions d'un viatge de 800 km en automòbil. Per tant, tirar les coses al contenidor que toca té molta més importància de la que potser us sembla. 

És per aquest motiu que avui hem volgut posar-vos a prova amb aquest test. Sabeu dir-nos on va cada residu?
 
 


Amb el suport de:

 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: