El comitè assessor del Govern demana més restriccions per Nadal per frenar contagis

per Redacció, el 16 de desembre de 2021 a les 13:25
La presidenta del Comitè Assessor del Govern, Magda Campins, assegura que les restriccions actuals no són suficients per frenar l'augment de contagis de coronavirus -especialment de la variant òmicron- i augura noves mesures per als pròxims dies. En declaracions a Els Matins de TV3, Campins ha afirmat que amb "l'acceleració de la vacuna no n'hi ha prou" i que la perspectiva del nivell de transmissió de la nova variant òmicron "posa en risc" diverses situacions en el futur. "

El Comitè Assessor del Govern prepara un document que entregarà demà al Govern en què recomanen diverses restriccions:


 Recuperar el teletreball,
 Evitar barrejar bombolles de convivència, és a dir, limitar les trobades 

 Accelerar la vacunació

Les dades de la pandèmia empitjoren, amb el risc de contagi a nivells que no es veien des del mes de juliol, i la variant òmicron preocupa perquè podria ser més contagiosa que la variant delta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: