9 consells per comprar millor, estalviar i ser més sostenibles

per Redacció, el 23 de desembre de 2021 a les 06:00
Les festes nadalenques són a tocar i és època de grans dinars, sopars… i sobretot de regals. És per això que avui us portem uns consells que us poden ajudar a comprar millor i a ser més responsables amb el medi ambient.

I és que amb les nostres accions, per petites que ens semblin, podem contribuir a frenar la sobreproducció de residus, un dels problemes més preocupants a nivell mundial.

Menys residus significa menys contaminació, menys recursos naturals utilitzats, menys energia malbaratada i també menys costos de gestió i menys despeses en les nostres compres. Per tant, recordeu aplicar aquests consells no només en les vostres compres nadalenques, sinó durant tot l’any.

 

 

Amb el suport de:





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: