TEST Saps en què s'acaben convertint tots aquests productes que fas servir?

per Redacció, el 27 de desembre de 2021 a les 06:00
Segurament heu sentit a parlar alguna vegada de l’economia circular, un model de producció i consum que vol garantir un creixement sostenible. Exactament, però en què consisteix? Doncs en l'optimització de recursos, la reducció en el consum de matèries primeres i l'aprofitament dels residus, reciclant-los o donant-los una nova vida. Així doncs, l’objectiu principal d’aquest model és aprofitar al màxim els recursos dels quals disposem allargant el cicle de vida dels productes.

I és que els residus no es desaprofiten: pràcticament tots, un cop reciclats, poden convertir-se en nous objectes o en material útil. Per exemple, dels residus orgànics –restes de menjar, etc.- s’obté compost de qualitat i també biogàs, amb el qual es produeix electricitat.

Però això no és tot. Quan reciclem també aconseguim estalviar energia i reduir la contaminació. Per cada 3.000 ampolles reciclades estalviem 130 kg de fuel i cada vegada que se substitueix 1 kg de fibres verges per paper i cartó reciclat, s’estalvia emetre 2,3 kg de CO2, segons dades de l'Agència de Residus de Catalunya.

Per tal que sapigueu una mica més sobre l’economia circular, us portem aquest test. Quantes n’heu encertades?

 

 

Amb el suport de:





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: