El primer què vegis en aquesta imatge, revela el tret més indomable de la teva personalitat

per Redacció, el 20 de desembre de 2021 a les 10:21
El test de Rorschach, popularitzat sobretot a través del cinema, és una de les proves visuals més conegudes en l'àmbit de la psicologia i ha estat utilitzada per definir la personalitat i els sentiments de les persones. Consisteix en descriure el que un percep en diverses taques de tinta col·locades damunt un fons blanc.

Doncs bé, aquests dies s'ha fet viral una altra prova de personalitat que, tot i no ser tan fiable com la de Rorschach, està circulant a les xarxes socials. Es tracta d'observar la imatge que trobareu a continuació i fixar-vos en quin és el primer animal que hi veieu:
 
 
Teniu una resposta ja? Doncs segons els resultats del test, aquestes són les característiques que defineixen la vostra personalitat en funció de l'animal que hàgiu detectat primer.

1. Tigre

 
Si has vist aquest animal primer, desprens l'energia i el poder del tigre. El teu caràcter fort sempre et condueix a fixar-te grans objectius, però la teva vitalitat fa que de vegades tinguis massa projectes oberts alhora. El problema de les persones tigre és que sovint veuen els altres com una amenaça. És important que aprenguis a confiar perquè és impossible triomfar en solitud. De fet, quan tens el suport dels altres, ets molt més eficient i estàs més relaxat. 

2. Àguila

  
L'àguila és un animal noble i ambiciós. Ets del que somia sense por i dels que aconsegueix tot el que es proposa. Ara bé, darrere de tot èxit sempre hi ha un gran esforç. Ets una persona molt disciplinada i lluitadora. El problema de les persones àguila és que de vegades els costa tocar de peus a terra i això fa que no vegin detalls rellevants. De fet, sovint estan tan immersos en el seu propi món, que no s’adonen dels perills o de les males intencions dels altres. 

3. Gos

  
Els gossos representen la fidelitat més pura i desinteressada. Així que si has vist aquest animal primer, vol dir que ets una persona noble amb un gran sentit de la justícia. El problema de les persones gos és que els costa entendre que no tothom és com elles. Tenen les expectatives molt altes i esperen molts dels altres. És per això, que quan algú actua en contra dels seus valors o idees, s’ho prenen com un atac personal. 

4. Elefant

  
Es diu que el pas lent de l'elefant es deu a la immensa quantitat de saviesa que carrega. Si has vist aquest animal primer, segurament ets la persona a la qual acudeixen tots els teus amics a la recerca de consell. A més, ets una persona prudent a qui no li agrada actuar per impulsos. El problema de les persones elefant és que de vegades són massa pessimistes. En ser molt analítiques, sempre preveuen tots els escenaris, els pitjors també i això fa que de vegades perdin oportunitats per la por al que podria passar. 

5. Esquirol

  
Els esquirols són animals àgils, eficients i previsors. Si el primer animal que has vist és aquest, és probable que tinguis una personalitat extravertida i enèrgica. Sempre dius que sí a tots els plans i fas tot el possible per complir els teus objectius i responsabilitats. El problema de les persones esquirol és que encara que vulguin ser eficients, de vegades no poden perquè tenen massa coses a fer. Els costa dir que “no” i delegar la feina. Han d’aprendre a descansar i a cuidar més d’ells mateixos.

6. Granota

  
La granota no té gens de pressa i sap ser pacient. Si has vist aquest animal primer, probablement siguis una persona molt perseverant i que sap esperar fins al moment adequat. Aquesta forma pausada de viure els connecta amb l'inconscient i la intuïció, així que acostumen a tenir grans idees. El problema dels granotes és que moltes vegades abandonen aquestes idees i no fan que es materialitzin. Posposen les coses i acaben perdent oportunitats. 

7. Peix

  
Els peixos es deixen portar i saben adaptar-se a diferents corrents. Si has vist aquest animal primer, tens una gran capacitat per concentrar-te en el moment present i per trobar solucions ràpides a les dificultats que et van sorgint. El problema de les persones peixos és que de vegades no tenen els seus objectius massa clars i es deixen influir pels altres. Això fa que els costi aconseguir propòsits i ser perseverants.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: