Aquests dos famosos espanyols confirmen les seves relacions

per Redacció, el 20 de desembre de 2021 a les 11:27
Fa poc us parlàvem dels rumors sobre una possible creació entre Luis Cepeda i Andrea Dalmau, una influencer catalana de 19 anys. Doncs bé, ja és oficial: el cantant i la creadora de continguts estan sortint. Ho han confirmat ells mateixos publicant una imatge junts a les seves xarxes socials.
 

A la foto se’ls pot veure en un ascensor a Baqueira, on van anar a esquiar durant uns dies. Aquesta, però, no ha estat l’única parella que ha confirmat la seva relació. 

Fa uns dies Jaime Lorente també feia oficial la identitat de la seva parella després de mesos de suposicions. Es tracta de Marta Goenaga, membre de l’equip de vestuari de La casa de papel i amb qui acaba de tenir una filla, l’Amaia. 


Tots dos van començar a sortir mesos enrere, després de l’actor i María Pedraza ho deixessin. 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: