Gaudeix d'un dels millors equips del món en directe i amb descompte!

per Redacció, el 21 de desembre de 2021 a les 14:43
Fa poc us explicàvem que Alexia Putellas, jugadora del Barça, havia guanyat la Pilota d'Or com a millor futbolista del món aquest 2021. La migcampista de 27 anys, es va convertir en la primera catalana de la història en obtenir el guardó.

Aquest premi individual se sumava a les denses d’èxits col·lectius del Barça femení i és que, actualment, és un dels millors equips de futbol del món. La temporada anterior va guanyar el triplet – Copa, Lliga i Champions- i aquest any sembla que podrien repetir i tornar a triomfar en totes les competicions.

Si voleu gaudir d’aquest imparable Barça femení i anar-les a veure al camp, amb el Carnet Jove us pot sortir més barat. Teniu fins un 30% de descompte en la compra de fins a 6 entrades per aquests partits:

 22/12 - Barça femení vs. MADRID CFF

 12/01 Barça femení vs. SPORTING HUELVA

 30/01 Barça femení vs. REAL BETIS

 Compreu la vostra entrada aquí introduint el codi: CARNETJOVE

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: