Logotip de Adolescents.cat

Kanye diu públicament que vol tornar amb Kim Kardashian

per Adolescents.cat, el 23 de desembre de 2021 a les 06:00
La relació de Kanye West i Vinetria ha acabat oficialment. El raper i la model van començar a veure's fa un parell de setmanes, molt poc després de l'anunci de la separació entre Kanye i Kim Kardashian, quan van assistir junts a un partit de bàsquet. Des de llavors, van ser vistos en diverses cites i semblava que entre ells les coses anaven bé.

No obstant això, el Kanye seguia tirant indirectes a la Kim. De fet, el cantant fa uns dies li va demanar a la seva exparella en un concert -en el qual ella va assistir- que "tornés corrent cap a ell", introduint una frase a la seva cançó de "Runaway".




Es diu que aquest és un dels motius pels quals el Kanye i la model Vinetria ho han deixat. I és que, pel que sembla, ell té clar que vol tornar amb Kim Kardashian. Això sí, ella de moment segueix amb l'humorista Pete Davidson.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: