La mascareta tornarà a ser obligatòria a l'exterior

per Redacció, el 22 de desembre de 2021 a les 18:29
La mascareta tornarà a ser obligatòria a l'exterior. Així ho ha proposat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a la reunió telemàtica amb els presidents autonòmics que està mantenint aquesta tarda.

La previsió és que el consell de ministres es reuneixi aquest dijous per aprovar el decret llei que imposarà la mesura a tot l'Estat just quan comencen les festes de Nadal amb els contagis per la variant òmicron disparats. Accelerar la vacunació de la tercera dosi, facilitar els test d'antígens d'ús professional a les farmàcies, la vigència de nou mesos del certificat Covid o la contractació de reforços sanitaris són altres de les mesures proposades.  


Sánchez també ha proposat, en la línia del que ja s'està establint a nivell europeu, que el certificat covid tingui una vigència de nou mesos des del subministrament de la darrera dosi. També, per fer front a l'escassetat de tests d'antígens a les farmàcies, el govern espanyol emetrà autoritzacions de caràcter temporal per permetre la venda de tests d'ús professional perquè hi pugui tenir accés tota la població. En els darrers dies, no només s'estan esgotant els de venda al públic general, sinó que s'ha experimentat una inflació en els preus. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: