El toc de queda i les reunions d'un màxim de 10 persones, avalats per la justícia

per Bernat Surroca, el 23 de desembre de 2021 a les 12:46
Catalunya torna a les restriccions dures a partir d'aquesta mitjanit. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat -malgrat l'oposició de la Fiscalia- la proposta del Govern d'imposar de nou un toc de queda i limitar les reunions a un màxim de deu persones durant els propers catorze dies, coincidint amb les festes de Nadal. 


 El toc de queda serà de la una de la matinada a les sis del matí i no per a tot el territoori. La mesura del Govern afecta només aquells municipis de més de 10.000 habitants amb incidències altes de coronavirus. A falta de la resolució definitiva sobre quines zones es veuen afectades, són 126 els municipis que a partir d'avui tornaran al confinament nocturn.

 Pel que fa a les reunions, l'objectiu és limitar al màxim la interacció social per evitar més brots de la covid. Per això les reunions hauran de ser com a màxim de 10 persones.

 Catalunya tindrà a partir d'aquesta mitjanit altres mesures actives per mirar de doblegar la corba. El Govern ha ordenat tancar l'oci nocturn, limitar al 50% l'aforament a bars i restaurants, i al 70% a la cultura, gimnasos i estadis

L'objectiu és evitar que col·lapsi el sistema sanitari, que torna a estar en tensió, perquè si bé la vacunació funciona i ha reduït significativament el nombre de morts i de pacients crítics, encara hi ha persones que continuen arribant als hospitals. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: