Logotip de Adolescents.cat

WhatsApp vol incorporar aquesta polèmica novetat

per Redacció, el 27 de desembre de 2021 a les 08:37
WhatsApp continua testant noves funcionalitats. La plataforma propietat de Meta (nou nom de Facebook) podria estar treballant en una nova funcionalitat que s'ha donat a conèixer com el tercer check blau i que se sumaria als dos checks ja existents.

Un check blau indica que el missatge ha estat enviat, però el receptor encara no l'ha descarregat. Això passa quan hi ha mala cobertura o quan el dispositiu està apagat. Dos checks grisos indiquen que el missatge ha estat descarregat al dispositiu de l'interlocutor.


Per últim, els dos checks blaus informen l'usuari que, a més d'haver estat lliurat, el missatge s'ha llegit, una opció que es pot desactivar a les opcions de privacitat i que evita possibles retrets quan no es pot respondre un missatge al moment.

El tercer check blau es mostraria quan el destinatari o el receptor facin un captura de pantalla del missatge. WhatsApp busca així avisar davant possibles riscos cibernètics, alertant de captures de pantalles en les converses.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: