Les últimes estrenes de desembre: sèries que no et pots perdre

per Redacció, el 27 de desembre de 2021 a les 10:05
El desembre és sinònim de balanç, de recopilatoris i de llistes de "millors i pitjors" produccions de l'any. Però també és un mes per estrenar les últimes perles de la temporada natural, amb diverses sorpreses i reserves destinades a enamorar els amants de les sèries. Aquestes són algunes de les novetats que queden del mes de desembre

]

The Book of Boba Fett - Disney+, 29 de desembre


L'immens èxit de la sèrie The Mandalorian ha obert possibilitats infinites per a l'univers galàctic d'Star Wars i per a l'aparició de sèries, minisèries i espais alternatius per a Disney. És el cas d'aquesta nova ficció, que aborda la història d'un dels personatges secundaris més mítics de la saga original creada per George Lucas: Boba Fett. El caça-recompenses, fill de l'home en el qual es basen tots els clons de l'exèrcit de la república, formarà part de la línia temporal compartida pels personatges del Mandalorià i Ahsoka Tano.


Kitz - Netflix, 30 de desembre


Un any després de la tràgica mort del seu germà, la Lisi entra en una colla de joves de Munic que arriba a la luxosa estació d'esquí de Kitzbühel per a celebrar cada temporada. Aviat, però, es desencadena una allau que revela la veritat darrere de la façana plena de glamur, diners i hedonisme, amb conseqüències incontrolables.


Cobra Kai (Quarta Temporada) - Netflix, 31 de desembre


Cobra Kai és el clar exemple que grans èxits cinematogràfics poden tenir una segona vida a la petita pantalla amb un nou enfocament. L'últim dia de l'any, abans d'entaular-se amb tota la família, estarà disponible la darrera temporada de la sèrie spin-off de Karate Kid. Encara que seguirà el rastre de les temporades anteriors -que fan moltes referències a les pel·lícules originals-, la sèrie segueix sabent com enfrontar-se al present de manera atractiva per als fans.


Quédate a mi lado- Netflix, 31 de desembre


Tres persones porten una vida perfecta, però cada una d'elles oculta secrets que ni tan sols els seus coneguts més íntims no sospitarien mai. La Megan és una mare treballadora amb tres fills. El Ray és un prometedor fotògraf documental atrapat en una feina sense futur. I el Broome, un detectiu que no pot deixar de costat un cas sense resoldre d'una persona desapareguda. Tot canvia quan una vella amiga de la Megan, anomenada Lorraine, reapareix amb una notícia impactant que afecta a tots els protagonistes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: