Logotip de Adolescents.cat

4 trucs per provar una de les tècniques sexuals que més plaer proporciona

per Redacció, el 28 de desembre de 2021 a les 11:26
El petó Singapur consisteix en contraure la musculatura vaginal durant les relacions sexuals amb penetració. D'aquesta manera es produeix una sensació de succió que augmenta el plaer dels dos membres de la parella i facilita l'orgasme.

Per tal de realitzar aquest "petó" s'aconsella practicar els exercicis Kegel per així aprendre a contraure i relaxar la musculatura de la vagina.

Aquests exercicis, a banda d'aportar-nos un extra de plaer en les nostres relacions, tan si són amb penetració com sense, també ens ajuden a enfortir el nostre sòl pèlvic i, per tant, prevenir la incontinència.

I com es poden practicar aquests exercicis?
Aquí alguns trucs:
1. Identifica els músculs que has de contraure. Com? Quan vagis al lavabo relaxa i estreny els músculs que controlen el flux d'orina unes tres vegades. Els músculs que contraguis són els que has d’exercitar i els que jugaran un paper clau en el petó de Singapur. Ara bé, tallar el pipí no és bo, per tant, fes-ho només un cop com a mètode d’exploració del teu cos. 

2. Practica. Quan ja hagis identificat els músculs pots passar a la pràctica. Quan estiguis a sobre la teva parella, durant una relació sexual, contrau la musculatura vaginal, aguanta durant uns 3 segons i relaxa.

3. Prova diferents zones. Per tal d’experimentar sensacions diferents i veure quina proporciona més plaer, es pot provar de contraure la musculatura vaginal en diferents zones del penis. Primer en la part superior, en el gland. Després en la part intermèdia i finalment, quan la penetració és profunda. 

4. Repeteix i explora. Torna a repetir el procés anterior, però en l’ordre que tu vulguis. Es pot succionar primer la part de baix del penis, en acabat la de dalt… L'important és veure el que més us agrada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: