Acceptaries aquest repte a canvi de 22.000 euros?

per Redacció, el 29 de desembre de 2021 a les 09:07
Quants dies creus que aguantaries sense Internet? I si et paguessin per no connectar-te? Atenció al repte que ha llençat la marca de cafè Kahlúa: pagarà 25.000 euros a una parella que sigui capaç d'estar un mes sencer sense fer servir les xarxes socials ni internet.

La marca ja ha obert el procés de seleccion per escollir candidats/es pel repte, que començarà el 16 de gener i finalitzarà el 15 de febrer de 2022. L’objectiu és conscienciar de la creixent dependència que tenim de les xarxes socials i els aparells electrònics, els quals sovint posen barreres entre les persones en comptes d’unir-les. 

Segons la recerca que ha dut a terme Kahlúa, la meitat dels ciutadans nord-americans passen una mitjana de cinc a sis hores diàries connectats als seus telèfons mòbils. Per aquesta raó, la marca vol motivar les parelles a deixar de banda la tecnologia durant 30 dies.

Com hem dit, la parella que aconsegueixi superar el repte, guanyarà 22.000 euros. Vosaltres hi participaríeu?


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: