Així són ara els nens de Love Actually (i hi ha una cosa que segurament no sabies)

per Adolescents.cat, el 29 de desembre de 2021 a les 10:41
Love Actually és una de les pel·lícules nadalenques per excel·lència. Segur que pràcticament tots l’heu vista o, com a mínim, n’heu sentit a parlar. Estrenada el 2003 i dirigida per Richard Curtis, aquest film narra diverses històries d’amor entre més d’una desena de personatges que, d’alguna manera o altra, acaben coincidint. 

Una de les històries més tendres és la protagonitzada per la Joanna (Olivia Olson) i el Sam (Thomas Brodie-Sangster), dos nens que s’enamoren mentre preparen l’actuació musical de Nadal per a la seva escola. De fet, la versió de la mítica "All I Want for Christmas is You" que canta l’Olivia Olson, és una de les més escoltades a Youtube. I per si us ho esteu preguntant, no, no fa playback: la veu que escoltem en aquesta escena és la de l’actriu.


I ara, gairebé 20 anys després de l’estrena de la peli, que se n’ha fet d’aquests dos actors? Des de Love Actually, Thomas Brodie-Sangster (Londres, 1990) no ha parat de treballar en el món audiovisual. Ha aparegut en films com Star Wars i en sèries tan conegudes com Game of Thrones o Gambito de Dama. 

 

Pel que fa a Olivia Olson (Los Àngeles, 1992), el seu paper de Joanna a Love Actually va suposar la seva primera i única experiència en el cinema, i des de llavors tan sols ha treballat com a actriu de doblatge de videojocs i sèries d'animació. Per exemple a 'Phineas i Ferb' posa la veu a Vanessa Doofensmirth. I atenció a aquesta dada curiosa: en aquesta ficció el seu personatge s’enamora de Ferb Fletcher al qual posa veu, precisament, Thomas Brodie-Sangster. Sembla que tots dos estan destinats a trobar-se.
 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: