Rosalía i Rauw Alejandro, investigats per una festa sense permís

per Redacció, el 30 de desembre de 2021 a les 10:39
Les autoritats porto-riquenyes investiguen un esdeveniment sense permisos celebrat el passat 26 de desembre i en el qual van actuar Rosalía i Rauw Alejandro. Segons informa el programa de Ya son las ocho, que va emetre imatges dels dos artistes sobre l'escenari, van participar en un concert il·legal que ningú havia autoritzat.

Es tractava d'un concert de l'intèrpret de Todo por ti en el qual va demanar a la seva parella, la cantant catalana, que sortís a l'escenari. "El productor reconeix que s'ha fet sense cap mena de permís", van explicar en l'espai televisiu.


El comunicat oficial de les autoritats apunta que "ja es va iniciar el procés de citació i entrevistes als possibles involucrats i tot aquell que hagi participat, afavorit o col·laborat" en la festa. A més, afegeix: "Un esdeveniment que no compta amb el permís per a realitzar-se per part de les autoritats pertinents converteix el mateix en un acte il·legal. Això implica que cap comerciant, professional, talent o equivalent pot prestar serveis en aquest espai o lloc".

Altres notícies que et poden interessar




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: