Emma Watson confessa quan i per què es va enamorar de Tom Felton

per Adolescents.cat, el 30 de desembre de 2021 a les 11:29
El gener HBO Max estrena Harry Potter: Regreso a Hogwarts, una reunió que comptarà amb els protagonistes d’una de les sagues amb més èxit de la història. Doncs bé, tot i que encara falten uns dies perquè aquesta producció vegi la llum, ja es comencen a saber alguns dels detalls que es revelaran.

Com era d’esperar, les històries d’amor darrere les càmeres seran un dels temes de conversa d’aquesta trobada especial. En un moment del programa Emma Watson confessa que es va enamorar de Tom Felton (Draco Molfoy) i no només això, sinó també què la va captivar de l’actor.

 

"Vaig entrar a la sala on fèiem classes particulars durant el rodatge. Ens havien posat com a tasca dibuixar la nostra imatge personal de Déu i el Tom havia dibuixat una nena sobre un monopatí amb una gorra. No sé com dir-ho, simplement em vaig enamorar d'ell", explica Emma Watson en un avançament de l'especial.


De fet, l'actriu confessa que quan arribava al set de rodatge buscava el nom de Tom Felton en el full on apareixien registrats quins membres de l'equip treballaven aquell dia i, si veia el seu nom, "ja era un dia molt emocionant".

Tom Felton també aporta la seva pròpia visió dels fets. "Una vegada a la sala de maquillatge vaig sentir que algú deia que estava enamorada de mi. Llavors em vaig tornar molt protector", afirma l'actor, que sempre la va veure com una germana petita. "Sempre he tingut debilitat per ella, fins al dia d'avui. Sempre hem tingut una espècie de connexió".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: