Logotip de Adolescents.cat

5 novetats que arribaran a WhatsApp el 2022

per Redacció, el 30 de desembre de 2021 a les 12:44
WhatsApp prepara canvis pel 2022. Si bé encara no s’ha concretat quan es posaran en marxa, aquestes són les modificacions que es preveuen:


Canvis en el destinatari d'una fotografia
WeBetaInfo informa que WhatsApp està pensant en un nou disseny per a la pantalla a l'hora d'enviar imatges. En concret permetrà editar a qui enviem la foto per tal d’evitar possibles errors.

Cors animats
WhatsApp planeja agregar una altra petita novetat visual per a la resta de cors, a l'igual existeix des de 2014 en l’emoticona del cor vermell. Quan seleccionem aquest símbol, apareix de manera gran i animada. Doncs bé, s’introduirà la mateixa animació per a totes les altres emoticones de cors.
I Love You Heart GIF by nobodies.
Comunitats
Una de les novetats destacades que arribarà el 2022 per part de WhatsApp serà la creació de 'Comunitats'. Pel que sembla, aquestes comunitats tindran una funció similar als fòrums on només els administradors podran publicar contingut mentre que els usuaris podran llegir tota aquella informació que sigui publicada.

Redisseny pels perfils
WhatsApp també està treballant en un redisseny complet de la pàgina d'informació dels contactes. A més, s'incorporarà un nou botó per a buscar en el xat.

Cerca de negocis pròxims
Des de fa uns mesos, WhatsApp està provant la seva pròpia versió de les Pàgines Grogues al Brasil. Es tracta d'un llistat de negocis pròxims amb compte de WhatsApp per iniciar una conversa fàcilment i sense haver d'afegir abans el contacte. A més inclou un cercador de negocis, amb filtres inclosos per a poder trobar restaurants, supermercats i altres categories.

Scared Horror GIF by I Know What You Did Last Summer



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: