Indignació pel vídeo d'un «tiktoker» fent xantatge a un cambrer

per Redacció, el 31 de desembre de 2021 a les 09:13
Jona, usuari de TikTok, s'ha fet viral en les últimes hores per un vídeo en directe a Instagram en què fa xantatge a un cambrer  i a l'amo d'un restaurant per la forma negativa en què considerava que havia estat tractat al local. "Estic en directe i tinc 350 persones (connectades)", els va advertir. El cambrer nega les seves acusacions i llavors el tiktoker hi torna: "Si vols, entro en el directe i ho rebobino". Tot seguit, Jona proposa una solució que ha indignat els usuaris de les xarxes socials, més enllà del to en què parla als hostalers.

"Proposo una solució o si no 360 ressenyes al teu local", els diu. "Quina solució vols? Què necessites?", pregunta l'amo. "Jo estic descontent. Jo ja he pagat, si em retornes els diners"... deixa caure l'usuari de TikTok, petició que l'amo del restaurant accepta. Què en penseu del comportament del tiktoker?


 

Altres notícies que et poden interessar




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: