7 notícies bones que ens ha deixat el 2021

per Redacció, el 31 de desembre de 2021 a les 11:13
Aquest 2021 ha tornat a estar un any marcat per la pandèmia i els contagis. Ara bé, no tot ha estat negatiu. Us portem algunes notícies positives que ens ha deixat el 2021.

 


Versió sense playbuzz
Les vendes de llibres han crescut un 25% aquest 2021 i la majoria han estat comprats en comerços de proximitat 

Els pandes han sortit de la llista d’espècies en perill d’extinció a la Xina: hi ha més de 1.800 exemplars en llibertat.

Un tractament experimental de l’Hospital Clínic de Barcelona ha aconseguit tractar amb èxit 18 pacients amb càncer que s’estaven quedant sense alternatives terapèutiques. 

S’ha aprovat una nova llei a Espanya perquè els animals deixin de ser considerats objectes i passin a ser considerats “éssers amb sensibilitat”. 

A Espanya les renovables han produït un 46,6% de l’electricitat, més que l’any passat, el doble que el 2007 i el triple que el 2000. 

S’ha començat a parlar més i a tenir més en compte la salut mental després que atletes com Simone Biles posessin aquesta problemàtica damunt la taula durant els Jocs Olímpics de Tòquio.

S’ha aprovat una mesura per distribuir copes menstruals i altres productes d'higiene menstrual reutilitzables en instituts catalans per garantir l'equitat menstrual.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: