Aprofita els últims dies de vacances per viure noves experiències (amb descompte)

per Redacció, el 4 de gener de 2022 a les 15:48
Si aquests últims dies de vacances vols organitzar un pla diferent, t’expliquem una proposta que et pot interessar. I és que aquest 2022, amb el Carnet Jove, tens un 50% de descompte o 2x1 en l'entrada a la pista de gel del FC Barcelona i en el lloguer de patins. 

Per beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el DNI (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. Pots comprar les entrades -6 com a màxim- a les taquilles.

Quan hi puc anar? La pista de gel del Barça està oberta cada dia, inclosos festius, i compta amb diferents horaris. Pots consultar-los tots aquí.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: