8 noies catalanes a qui has de seguir aquest 2022

per Redacció, el 31 de gener de 2022 a les 06:00


Sempre és un bon moment per donar-nos suport entre dones, i més si treballen cada dia per tirar endavant els seus projectes. Et proposem a 8 artistes i influencers catalanes que has de començar a seguir ja!


Milena CT @melicmic


La Milena és artista plàstica i fa unes làmines fantàstiques i molt treballades. A més, és orgullosament lesbiana i visibilitza el col·lectiu a través de les seves il·lustracions.


Cinta Tort @zinteta


La Cinta també és artista i treballa molt per l'acceptació de tots els tipus de cossos per igual. Molts cops ho fa a través de la pintura corporal i la fotografia.

Juliana Canet @julianacanet


Si encara no segueixes a la Juliana, la pregunta és, què has estat fent fins ara? Penja vídeos a YouTube, col·labora amb Adolescents, llegeix molt i, en general, ens fa riure molt. 

Marta Mas @leentrelineas


La Marta és fotògrafa i fa unes coses precioses. Ha fotografiat a artistes tan reconeguts com en Carlos Cuevas, Stay Homas o Suu. No te la pots perdre!

Cooba @pdcooba


La Cooba fa música urbana i acaba de treure una mixtape. Segur que has sentit algun dels seus temes, com 2000 Tinc. 

Berta Aroca @berta.aroca


La Berta, amb només 19 anys, és probablement la Tik Toker més gran de tot Catalunya. És molt divertida i a més porta uns outfits fantàstics.

Queralt Guinart @kerrature


La Queralt és dissenyadora gràfica i directora d'art. Fa cartells i làmines preciosos. A més, forma part de Bunyol TV, un col·lectiu que visibilitza les lesbianes de tot el territori. 

Ven'nus @eivennus


La Ven'nus acaba de treure el seu primer EP i fa tota la pinta que ho petarà. Voldràs que et canvi a l'orella cada dia abans d'anar a dormir.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: