5 sèries noves per començar aquest gener

per Redacció, el 5 de gener de 2022 a les 15:05
Aquest és un recull de les noves estrenes de ficció que podrem veure aquest mes de gener a les plataformes audiovisuals:


 

Versió sense playbuzz

Rebelde 
Comença un nou curs a Elite Way, però un enemic conegut (la societat secreta la Logia) amenaça en fer desaparèixer les esperances musicals dels nous alumnes. On la puc veure? Netflix. Quan? Ja s’ha estrenat.

Euphoria (2ª temporada)
En l’esperada segona temporada veurem la Rue Bennett (Zendaya) gestionar problemes d’amor, pèrdua i addicció. També hi seguirem veient els actors Hunter Schafer, Storm Reid, Jacob Elordi i Sydney Sweeney , entre altres. On la puc veure? HBO Max. Quan? A partir del 10 de gener.

This is us (6ª temporada)
Estrena de la 6ª i última temporada de la sèrie, una de les ficcions més emotives dels últims anys. La data de naixement és el vincle que uneix els diferents protagonistes i el que fa que les seves vides es creuin i ja no tornin a ser les mateixes. On es pot veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 27 de gener.

Naomi
La sèrie segueix el viatge d'una adolescent tranquil·la, segura de si mateixa i amant dels còmics que persegueix el seu destí ocult. Quan un succés sobrenatural sacseja la seva petita ciutat natal de Port Oswego, la Naomi es proposa descobrir els seus orígens. On es pot veure? HBO Max. Quan? A partir del 13 de gener.

As We See It
Tres companys de classe amb espectre autista troben la manera de viure junts i lluitar per coses similars en la vida. On es pot veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 21 de gener.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: