Logotip de Adolescents.cat

Et vestiries amb aquests dos colors? És la combinació de l'any!

per Adolescents.cat, el 16 de gener de 2022 a les 08:03
Fa temps que veiem combinacions extravagants en el món de la moda, fins i tot hem vist combinar vermell amb rosa! Doncs prepara’t perquè les expertes en moda tenen clar que no s’ha de tenir por i aquest any el conjunt estrella serà la suma de peces de color verd amb peces de color morat.

I és que el color lila, concretament el Pantone Very Peri, és el rei del 2022. I al mateix temps el verd quetzal també assegura ser tendència. T’atreviries a lluir aquests dos colors en un mateix look? Aquí et deixem inspiració!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: