Com saber si atraus algú en menys de 5 minuts

per Redacció, el 10 de gener de 2022 a les 12:54
L’amor no és una ciència exacta, però sí que és el protagonista de centenars d’estudis. I és que admetem-ho és un dels temes que més curiositat i interès genera. De fet, és habitual que mitjans tan prestigiosos com la BBC o The Independent publiquin setmanalment articles sobre l’amor elaborats per experts: bioquímics, psicòlegs…

Avui us resumim una de les notícies que va difondre The Independent fa pocs dies en la qual es detallaven alguns dels senyals que indiquen atracció. Així doncs, si no tens del tot clar si li agrades a algú, potser aquestes pistes et poden ajudar.

El riure

 
Si, és un tòpic, però és cert. Si la persona amb qui estàs conversant, riu de manera freqüent i intenta fer-te riure també a tu, probablement és perquè li agrades. “Vol dir que no està alerta i que està deixant de banda el seu escut. Està obert a tu”, assegura l’expert en relacions Neil Wilkie a The Independent. 

Els ulls

 
Aquest signe potser costa més de detectar, així i tot és un clar indicador d’atracció sexual: les pupil·les dilatades. Quan ens agrada algú, s’ha demostrat que les pupil·les augmenten la seva mida, és una reacció física que ningú pot controlar. 
25 Great Eye Animated Gifs

Els senyals corporals

 
La proximitat física és un clar indicador que agradem a l’altra persona. Si se’ns apropa, ens toca l’espatlla o el braç, està intentant crear un vincle més íntim. A més a més, també s’ha vist que, quan sentim interès per algú, ens toquem més a nosaltres mateixos per gestionar el nerviosisme que podem estar sentint. Per tant, un altre senyal a tenir en compte són els moviments de l’altre: si es toca sovint els cabells, la cara, les mans…

Les paraules

 
Quan ens agrada algú, volem que la conversa flueixi. Així doncs, si veus que l’altra persona no para d’explicar-te coses i també de fer-te preguntes, és perquè probablement està interessat/da en tu. En aquest sentit, la veu també és un factor a tenir en compte. Quan ens sentim atrets per algú, el nostre to tendeix a ser més greu.

Pin on Sex education

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: