Aquest nou grup de música en català ha publicat single i no el podreu parar d'escoltar

per Redacció, el 11 de gener de 2022 a les 12:20
“Per ser feliç no cal permís”. Aquest és el lema del single d'Els Amics de Manel, un nou grup de música en català dels quals, segur, que sentirem molt a parlar. I és que les seves lletres plenes d’optimisme, són més necessàries que mai.

En el videoclip, protagonitzat per Candela Antón –que molts coneixem per interpretar la Berta a Merlí- la banda ens parla de la importància de viure el moment i de fer cas al que sentim: “Faig cas sempre al meu cor. Si m'ho penso molt, perdo la vida...”, diu un dels versos.


I per què els Amics de Manel han decidit dir-se així? Doncs segons expliquen “perquè ell és efectivament el nostre amic. Ho és perquè ens té l’estimació i sobretot la confiança necessària per haver-nos deixat casa seva. És un espai fora de l’entorn urbà, allunyat del soroll, però a prop d’altres veïns, on durant diferents períodes ens hem reunit per assajar i compondre”.


D’aquelles trobades n’ha sortit aquest tema i esperem que d’aquí poc puguem gaudir de noves cançons.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: