University of Maryland School of Medicine

​Trasplanten per primer cop un cor de porc a un home

University of Maryland School of Medicine
per NacióDigital, el 12 de gener de 2022 a les 09:44
Un home amb una malaltia cardíaca terminal ha rebut amb èxit un trasplantament de cor de porc modificat genèticament a l’hospital de la University of Maryland School of Medicine, als Estats Units, segons informa La Vanguardia. El pacient es troba en bon estat, després de tres dies des que el van operar. 

David Bennett, de 57 anys, no és un cas qualsevol. És la primera vegada que es posa un cor de porc a un pacient humà, un fet que obre la porta a milers de persones malaltes que estan esperant aquest òrgan.


L’home hauria mort si no hagués rebut un nou cor. Havia fet molts tractaments i no se n’acabava de sortir. A més, la malaltia estava en un estat massa avançat per optar al cor d’un donant. 

“Era morir o sotmetre’m al transplantament, i jo vull viure. Sé que és un tret a l’obscuritat, però és la meva elecció”, va dir Bennet abans de l’operació, segons un comunicat emès per l’hospital. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: