Ha tingut ja el seu fill Kylie Jenner?

per Adolescents.cat, el 13 de gener de 2022 a les 06:00
Emily Schwartz, la mateixa usuària de TikTok que ja va endevinar que Kylie Jenner estava embarassada per segona vegada abans que ella mateixa ho anunciés, ara està segura que la filla gran dels Jenner ja ha tingut al seu fill.

Schwartz ha publicat un vídeo a TikTok on explica algunes de les raons per les quals té aquesta teoria. La tiktoker afirma com fa uns dies van sortir unes imatges de Kylie sortint del seu avió privat després de les vacances de Nadal. A les fotografies, però, un membre de l'equip de seguretat de la familia va tapar a Kylie completament amb un llençol.

 
@emilycschwartz Did Kylie Have the Baby?? 🤰👶 #kyliejenner #KUWTK #krisjenner #thekardashians #popculture ♬ original sound - Emily

A més, Emily Schwartz també explica que els metges recomanen a les dones embarassades no volar si han passat més de 36 setmanes d'embaràs. Per tant, si Kylie encara no hagués tingut al seu fill, no podria estar viatjant en un avió.


Finalment, els fans també han notat un altre canvi en Kylie que podria demostrar aquesta teoria: la seva manicura. Segons detalla la tiktoker, Jenner ha penjat a les seves xarxes fotografies amb les ungles curtes. Això només va passar una vegada després del naixement de Stormi, quan Kylie, que sempre porta una manicura perfecta, es va tallar les ungles per a poder fer tasques com canviar bolquers més fàcilment.
 
Kylie sempre s'ha mostrat molt hermètica amb tot el relacionat amb els seus embarassos, i encara no ha dit res respecte al tema. A poc a poc, però, més gent opina igual que Emily Schwartz.
  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: