Logotip de Adolescents.cat

Jake Gyllenhaal ha respost a Taylor Swift amb aquesta foto?

per Adolescents.cat, el 13 de gener de 2022 a les 10:39
L'última sessió de fotos de Jake Gyllenhaal en una revista ha provocat molts comentaris per part dels fans de Taylor Swift. Està responent a la nova versió de 10 minuts de la cançó All Too Well, que la cantant va publicar al novembre i que molts diuen que parla de la seva relació? 

 

Té pinta que sí, però comencem des del principi. La foto que ha generat polèmica és la imatge de Jake Gyllenhaal a la revista W Magazine. En la sessió de fotos, l’actor apareix amb una camisa vermella i unes ulleres vermelles amb forma de cor col·locades sobre el cap. Ulleres molt similars a les que porta Taylor Swift en el videoclip de la cançó 22, la qual forma part de l'àlbum Red, que inclou el tema All Too Well. 
[youtbe]https://www.youtube.com/watch?v=AgFeZr5ptV8[/youtube]

Com segurament ja sabreu, All Too Well és una de les cançons sobre ruptura més escoltades en l'àmbit mundial. Una balada on la cantant explica, suposadament, com es va sentir després de deixar-ho amb Jake Gyllenhaal. 

Segons sembla, l’actor va trencar la relació perquè no se sentia còmode amb l'atenció mediàtica que van començar a rebre. A més a més, la diferència d'edat en la parella també va ser un detonant. De fet, en un dels versos de la cançó All Too Well Taylor Swift canta: “Vas dir-me que si no hi hagués tanta diferència d’edat entre nosaltres, potser hauria sortit bé”. 

En fi, el llançament del videoclip no va tenir resposta de Jake Gyllenhaal, però un amic seu va dir a E! News que l’actor “no estava interessat en aquest tema i que estava centrat en ell mateix”. És així o les fotos que ha publicat són una indirecta cap a la Taylor?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: