Logotip de Adolescents.cat

Torna aquesta sèrie mítica de la vostra infància

per Redacció, el 13 de gener de 2022 a les 14:03
“Som aquí, som aquí, les espies més valentes que volten pel món”. Segurament mentre llegíeu aquesta frase interiorment estàveu cantant l’opening d’Espies de veritat, una sèrie mítica que va marcar la infància de més d’una generació. Doncs heu de saber que l’Alex, la Clover i la Sam tornen. 

Segons ha anunciat l'animador Thomas Astruc -creador entre altres de la sèrie Miraculous: les aventures de Ladybug- s’està preparant una nova temporada d’aquesta ficció animada vuit anys després que s’emetés el seu últim capítol. 

 
Encara es desconeix si aquesta continuació s'ambientarà uns anys després del final de la sèrie o si les protagonistes seguiran tenint la mateixa edat. Sigui com sigui, aquesta informació ha despertat una allau de nostàlgia de totes aquelles persones que veien la sèrie. Us la miràveu?

ENQUESTA Quines sèries del Súper 3 van marcar la vostra infància
?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: