Què significa el número 7375 a TikTok?

per Adolescents.cat, el 14 de gener de 2022 a les 06:00
Últimament, estan apareixent molts vídeos a TikTok amb el número 7375. Els usuaris l'utilitzen en clips on posen "Envia-li aquest vídeo a una persona i no diguis res", per a després mostrar el número en pantalla.
@josvepr Para los que no saben qué significa, está en los comentarios.🤠 #fyp #josvepr ♬ In The Middle - rbio ) 🌻

L'ús més conegut i estès d'aquesta xifra és "gràcies per fer-me feliç", tot i que ningú sap d'on ve. El cas és que és una etiqueta àmpliament utilitzada en la plataforma, encara que sigui un misteri tant el significat com el motiu pel qual s'ha viralitzat d'aquesta manera.


De fet, a Internet existeixen altres teories sobre el seu significat. Alguns usuaris afirmen que es refereix a l'estabilitat i a "seguir el procés en el món" o el sentit de la disciplina.

Altres també ho ha relacionat amb l'error "M7375" que apareix a Netflix a vegades. Tu què en penses?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: