Logotip de Adolescents.cat

Diuen que aquests dos artistes s'han separat pels seus desacords sobre el covid

per Redacció, el 14 de gener de 2022 a les 09:11
Jason Momoa i Lisa Bonet han anunciat que s'han separat, després de quatre anys de matrimoni. En un missatge d'Instagram l’actor ha assenyalat que la seva família "no és una excepció" als "temps de transformació" que estem vivint i encara que els seus camins no segueixi junts, el seu amor "continuarà i evolucionarà".

Diverses persones de l’entorn assenyalen que un dels detonants de la separació és el fet que Bonet és negacionista, antivacunes i creu en certes teories conspiratòries. De fet, ha arribat a afirmar que "la vacuna introdueix en la nostra sang organismes alienígenes que, a la llarga, produeixen leucèmia, esclerosi múltiple i poden provocar la síndrome de mort sobtada".

 

Quan es van conèixer el 2005, la Lisa estava separada del cantant Lenny Kravitz, amb qui va tenir una filla, l'actriu Zoë Kravitz. El Jason encara no era popular, ja que va saltar a la fama temps després amb la interpretació de Khal Drogo a Game of Thrones. Segons ha reconegut en diverses entrevistes, l’actor era fan de la Lisa des que tenia 8 anys i el seu somni era conèixer-la. Quan ho va fer, la va conquistar i van iniciar una relació que ha durat fins ara.

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: