Crítiques a aquest cantant pel comportament amb les seves parelles

per Redacció, el 14 de gener de 2022 a les 10:54
Que la teva parella et regali roba no és res estrany. El problema és si et regala roba perquè vol controlar com vas vestida. I això és precisament el que sembla que fa Kanye West. 

El raper ha estat acusat de tenir una actitud controladora i masclista després que la seva nova parella, Julia Fox, hagi explicat en una entrevista que Kanye West està canviant el seu estil. Després de tenir una segona cita, el cantant va omplir l’habitació d’hotel de Julia Fox de roba de marca, segons ha explicat ella mateixa a la revista Interview. 


Si aquest fos un fet aïllat, podria semblar que ell va voler tenir un detall amb ella. El que passa és que es tracta d’un comportament que ha tingut amb totes les seves parelles. En un capítol de ‘Keeping up with the Kardashian’, la Kim explica que Kanye West –que en aquell moment era el seu nòvio- i el seu estilista volien “canviar” el seu armari. El raper es va desfer de totes les peces de roba que no li agradaven i les va substituir per dissenys que a ell li semblaven “més adequats” i que ressaltaven certes parts del cos de Kim Kardashian.

De fet, el vestuari va ser motiu de discussió en la parella. Tal com recorden a Elle, el 2019 ella va decidir anar a la gala MET amb un impressionant disseny de Mugler que no havia estat “aprovat” per Kanye West, perquè el trobava “massa sensual”. Kim Kardashian, però, es va plantar i va lluir-lo igualment. Què en penseu?


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: